Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2692 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-01-2016 ΜΕΧΡΙ 31-12-2018

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αισθητή εικόνα της ζωής σας γι αυτή τη χρονιά, παρουσιάζεται γεμάτη αναθεωρήσεις, αλλαγές, επέκταση και έντονη δράση. Παράλληλα, ένας κύκλος της ζωής σας, βρίσκεται στο κλείσιμό του και εσείς, καλείστε, να ολοκληρώσετε υποθέσεις, που βρίσκονται ακόμα σε εκκρεμότητα.
Μην αισθάνεστε προδομένοι και απογοητευμένοι γιατί κάποιες καταστάσεις, δεν εξελίχτηκαν στο ύψος των επιδιώξεών σας. Κάντε έναν απολογισμό και την αυτοκριτική σας, πριν αποφασίσετε, με ποιον τρόπο, θα κλείσετε τα κεφάλαια που ανοίξατε κατά το παρελθόν. Είναι μάλλον πιθανόν όμως, ότι σε πολλούς τομείς θα αποφεύγετε υποχρεώσεις και θα αποποιείστε των ευθυνών σας.
Οι περισσότεροι θα αποτελέσετε έκπληξη για όσους σας γνωρίζουν, γιατί ακόμα και οι πιο συντηρητικοί και συνεσταλμένοι, θα έχετε την τάση να ξεπερνάτε τα όρια του μέτρου. Προκειμένου να ικανοποιήσετε το κέφι της στιγμής, θα αδιαφορείτε για τις εντυπώσεις που προκαλείτε και θα δίνετε προτεραιότητα στις διαθέσεις σας. Μην βιαστείτε να παρασυρθείτε από κύματα υπεραισιοδοξίας και αλαζονικής διάθεσης, που σας ωθούν σε καινούργια εγχειρήματα και νέες περιπέτειες.
Πρωταρχικό ρόλο, στην επαγγελματική σας ζωή, θα παίξει το στοιχείο της καινοτομίας και ανάπτυξης. Σημαντικές μεταρρυθμίσεις θα επηρεάσουν την καριέρα σας. Όλα είναι πιθανά τώρα, όπως και το να βρεθείτε από τη μια στιγμή στην άλλη, με προαγωγή, φήμη, τίτλους ή και χωρίς δουλειά...
Πολλοί μπορεί να σας αμφισβητήσουν και φορείς που ασκούν εξουσία, να νιώσετε ότι σας πιέζουν ασφυκτικά. Μην προκαλέσετε όμως άσκοπες επαναστατικές αλλαγές, αν δεν είναι επιβαλλόμενες, ή αν δεν έχετε τα απαραίτητα προσόντα. Δεν φαίνεται να σας αρκεί πλέον, κάτι που εμπνέει την ασφάλεια, αλλά κάτι, που θα σας συναρπάσει.
Ανομολόγητα πάθη, έρχονται στην επιφάνεια και δεν διστάζετε να τα ικανοποιήσετε με όποια άτομα δείχνουν πρόθυμα να τα συμμερίζονται. Αυτό βέβαια, δεν αποτελεί πρόβλημα για τους αδέσμευτους, οι παντρεμένοι όμως κινδυνεύουν να περιπλέξουν τον εαυτό τους δυσάρεστα, γιατί θα επηρεαστούν περιστασιακά από γοητευτικές υπάρξεις.
Στις 8/11ου ο Δίας θα περάσει στον Τοξότη και εσείς θα έχετε τη δυνατότητα να επεκτείνετε τον κύκλο γνωριμιών και τις φιλίες σας. Φέτος το Νοέμβρη και μέχρι λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα εργασθείτε έντονα και συντονισμένα σε νέους στόχους που εύκολα μπορούν να σας οδηγήσουν ή να σας επιφέρουν εξάντληση.
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr