Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2700 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-01-2016 ΜΕΧΡΙ 31-12-2019

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Η δύναμή σας θα είναι αυξημένη απ’ τις 1 Ιανουαρίου μέχρι 13 Φεβρουαρίου που ο Άρης θα φιλοξενείται απ’ τον Κριό και θα προσπαθείτε να επιβάλετε τις απόψεις σας στους άλλους και να υπερισχύσετε σε οποιαδήποτε κατάσταση. Θα έχετε την τάση να υπερβάλετε στις εκφράσεις σας και να δραματοποιείτε το κάθε τι.
Να περιμένετε αλλαγές στα πλαίσια της οικογένειας και των σχέσεων με τους δικούς σας. Αλλαγές θα γίνουν και στην κατοικία σας ή ακόμα να πραγματοποιήσετε από 6/3 που ο Ουρανός θα φιλοξενείται απ’ τον Υδροχόο, αλλαγές στο σπίτι ή ακόμα και στον τόπο διαμονής σας.
Είναι φορές που ανασύρετε από το υποσυνείδητό σας μια αγωνία για το αύριο και μια σειρά από ανασφάλειες σας ταράζουν περισσότερο από όσο δικαιολογεί η τρέχουσα πραγματικότητα. Κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες για άλλους κοινωνικές και για άλλους αισθηματικές θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας τον Οκτώβρη.
Από τις 2/12ου ο Δίας απ’ τον Αιγόκερω δημιουργεί καταστάσεις που θα σας φέρουν δυσφορία, αλλά η επίδρασή του, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε και να αποτρέψετε τις αντίπαλες κινήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η επαγγελματική σας δραστηριότητα θα έχει πολλές παραλλαγές, φέτος. Θα εντυπωσιάζετε τους άλλους με την εξυπνάδα σας και τις ιδέες σας. Σ' αυτό τον τομέα θα χρειαστεί να προσέξετε λίγο με την τάση σας για αλλαγές. Σίγουρα θα έχετε πολύ καλές ευκαιρίες να αναδειχτείτε και θα υπάρξουν κατάλληλες προϋποθέσεις για ανάπτυξη και νέα ξεκινήματα.
Τον Μάρτιο δεν αποκλείεται να γίνετε και στόχος υπονομευτικών ενεργειών. Το τελευταίο δίμηνο, διοικείστε υπεύθυνα και μην μεταφέρετε τις ευθύνες στους υφισταμένους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Για όποιους κατανοήσουν την ανάγκη σας για ελεύθερη αυτοέκφραση, θα περάσουν αξέχαστα μαζί σας. Θα είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί, ευχάριστοι, με πλούσια συναισθήματα, πρόθυμοι να τα μοιραστείτε με αυτούς που σας αγαπούν και σας δέχονται γι’ αυτό που είστε.
Θα οδηγείστε περισσότερο από τα συναισθήματά σας παρά από τη λογική και γι’ αυτό οι ρομαντικές συναντήσεις σας θα τείνουν να είναι λιγότερο συμβατικές και μικρής διάρκειας.
Πλησιάστε τον ερωτικό σας σύντροφο εάν θέλετε να διατηρήσετε την ευχάριστη ατμόσφαιρα που υπάρχει μεταξύ σας και ξεχάστε το παρελθόν και τη στάση που κράτησε στα προσωπικά σε ζητήματα.
Το πέρασμα της Αφροδίτης στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων 9/6 με 3/7ου ενεργοποιεί τον αισθηματικό τομέα του ωροσκοπίου σας. Ο ¨έρωτας¨ θα κυριαρχήσει στη ζωή των περισσότερων από εσάς με την παρουσία ενός νέου προσώπου.
Ένας δογματισμός στις απόψεις, ίσως προκαλεί τη δυσφορία των άλλων το Δεκέμβριο. Το θρυλικό ταμπεραμέντο σας, φαίνεται πως τραβάει τις εντάσεις, όπως ο μαγνήτης το σίδερο ! Ένα μοιραίο πάθος, έντονες απολαύσεις και την έλλειψη αυτοσυγκράτησης ενδέχεται να γευτείτε, την χρονιά αυτή.
Προσέξτε τα σχόλια, που γίνονται πίσω από την πλάτη σας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2019, καλέστε στο 14990 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Η αυξημένη ενέργειά σας θα σας οδηγεί στη λήψη νέων δραστηριοτήτων ή να εργασθείτε έντονα και συντονισμένα σε νέους στόχους που εύκολα μπορούν να σας οδηγήσουν ή να σας επιφέρουν εξάντληση.
Σε γενικές γραμμές, θα είναι ευχάριστη χρονική περίοδος.
Προβλήματα του παρελθόντος που χρειάζονται σύνεση φαίνεται να επανεμφανίζονται το πρώτο δίμηνο με τη Συζυγία Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε κάποιους Υδροχόους που γεννήθηκαν μεταξύ 8-15/2.
Το πρώτο τρίμηνο με κανένα τρόπο δεν θα περάσετε απαρατήρητοι και συνεχώς θα αναζητάτε την έγκριση των άλλων.
Στις 22/3 ο Κρόνος θα περάσει στο Ζώδιο σας όπου θα παραμείνει μέχρι 2/7 κάνοντάς σας περισσότερο υπεύθυνους και θα απαιτείτε πρόγραμμα και τάξη ενώ θα συνειδητοποιήσετε πως μεγαλώνετε.
Η δύναμή σας θα είναι αυξημένη και θα προσπαθείτε να επιβάλετε τις απόψεις σας στους άλλους και να υπερισχύσετε σε οποιαδήποτε κατάσταση. Θα έχετε την τάση να υπερβάλετε στις εκφράσεις σας και να δραματοποιείτε το κάθε τι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι 19/12 ο Δίας από τον Αιγόκερω δημιουργεί καταστάσεις στην εργασία σας που θα σας φέρουν δυσφορία αλλά η επίδρασή του θα σας βοηθήσει ν’ ανακαλύψετε και ν’ αποτρέψετε τις αντίπαλες κινήσεις.
Συμβιβάστε την αγωνιστικότητά σας με την πλήξη σας και την άρνησή σας για την καθημερινότητα με θετικό τρόπο ώστε να αποφύγετε να θίξετε την μελλοντική σας ανάπτυξη. Είναι πιθανόν να κάνετε πολλά μικρά ταξίδια κάποια από τα οποία θα έχουν σχέση με την εργασία σας.
Τον Μάρτιο δεν αποκλείεται να γίνετε και στόχος υπονομευτικών ενεργειών.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Θα οδηγείστε περισσότερο από τα συναισθήματά σας παρά από τη λογική και γι’ αυτό οι ρομαντικές συναντήσεις σας θα τείνουν να είναι λιγότερο συμβατικές και μικρής διάρκειας.
Οι παντρεμένοι, αλλά και αυτοί που έχετε κάποια μόνιμη σχέση, θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες ανανεωτικές αλλαγές, που θα εμπλουτίσουν τη σχέση σας και θα την κάνουν πιο ενδιαφέρουσα.
Φυλαχτείτε από νευρικότητα, άσκοπες διαμάχες και δογματισμούς το Σεπτέμβρη. Το θρυλικό ταμπεραμέντο σας, φαίνεται πως τραβάει τις εντάσεις, όπως ο μαγνήτης το σίδερο!

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2020, καλέστε στο 14990
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr