Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2690 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-01-2016 ΜΕΧΡΙ 31-12-2018

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το 2018 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για σας, αφού τώρα θα βάλετε τα θεμέλια του νέου κύκλου ανάπτυξής σας κάτω από την πίεση του πλανήτη Κρόνου, ο οποίος θα βρίσκεται στο ζώδιό σας.
Για να είστε οι αυριανοί πρωταγωνιστές στο έργο της ζωής, θα χρειαστεί να δώσετε κάποιες ¨εξετάσεις¨. Τέτοιες, που θα πιστοποιούν ότι έχετε κλείσει όλους τους παλιούς λογαριασμούς με τα καρμικά σας χρέη και μόνο έτσι θα είστε απόλυτα ικανοί, ν’ ανοίξετε τους καινούριους, που θα χρειαστούν για τη συνέχεια του ταξιδιού της εξέλιξής σας.
Οι επιδράσεις που θα δεχτείτε και οι καταστάσεις που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε φέτος, δεν θα είναι ούτε ανάλαφρες, ούτε εύκολες.
Ευθύνες και υποχρεώσεις αυξάνονται και περιορισμοί παντός είδους, σας αναγκάζουν ν’ αποβάλλετε και τα τελευταία ίχνη ανεμελιάς. Οι πιο προσεκτικοί και συνειδητοποιημένοι, κατά την διάρκεια αυτών των απαιτητικών επιδράσεων, θα έχουν να λάβουν ανταμοιβή για όση κούραση και υπευθυνότητα έχουν επιδείξει στο πρόσφατο παρελθόν. Θα σας απασχολήσει άμεσα και έντονα η κοινωνική και επαγγελματική σας αναρρίχηση.
Η δημιουργικότητά σας, θα αναζητά πρακτικούς τρόπους έκφρασης. Είστε έτοιμοι φέτος, να δουλέψετε σκληρά για την υλοποίηση των στόχων σας. Κάποιες αλλαγές που θα συμβούν, είτε μεταβάλλοντας τις ήδη υπάρχουσες συνθήκες, είτε μεταμορφώνοντας τις ριζικά, σας δίνουν το κατάλληλο έδαφος για δράση και ανάπτυξη. Με πολλή σοβαρότητα, θ’ αντιμετωπίσετε όλες τις αισθηματικές σας υποθέσεις, οι οποίες, φαίνονται να ξεκαθαρίζουν αρκετά αυτή τη χρονιά.
Πολλές γοητευτικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα αναστατώνουν κατά περιόδους την καθημερινότητά σας, δύσκολα όμως κάποιο ή κάποια πρόσωπα θα κερδίσουν την πολύτιμη εμπιστοσύνη σας και την καρδιά σας.
Αρκετοί από σας θα βρεθούν να συναναστρέφονται άτομα κύρους ή διαφοράς ηλικίας. Καθώς θ’ αναζητάτε και θα ανακαλύπτετε το πραγματικό νόημα της συντροφικότητας και συνύπαρξης για σας, δεν θα είστε λίγοι εσείς που θα αντιληφθείτε την κάλυψη των αναγκών που σας παρέχει κάποιος και ίσως μερικοί ξαφνιάσουν το περιβάλλον τους, με το αποφασιστικό σας βήμα προς ένα γάμο, αν και οι συνθήκες για τη δημιουργία ενός σπιτικού, πρακτικά φέτος, θα είναι αντίξοες και οι αντιδράσεις γονέων, συχνά αντίθετες. Για μερικούς, το έναυσμα θα είναι ο απροσδόκητος ερχομός ενός παιδιού.
Από τις 8/11ου ο Δίας απ’ τον Τοξότη δημιουργεί καταστάσεις που θα σας φέρουν δυσφορία, αλλά η επίδρασή του, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε και να αποτρέψετε τις αντίπαλες κινήσεις. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Η νοητική και διανοητική σας δραστηριότητα θα αυξηθούν σημαντικά. Η αναλυτική σας ικανότητα και να αντιλαμβάνεστε οποιαδήποτε λεπτομέρεια, σε κάθε κατάσταση, θα είναι αξιοσημείωτη. Θα νοιώθετε την επιθυμία να μελετήσετε, να βελτιώσετε τη δουλειά σας, να τελειοποιηθείτε και να επεκτείνετε την επιστημονική σας κατάρτιση.
Καλείστε από 1/1ου μέχρι και 14 Φεβρουαρίου που ο Άρης θα βρίσκεται στον Κριό να λειτουργήσετε υπό πίεση και σε περιοριστικές συνθήκες, για την ελεύθερη αυτοέκφρασή σας.
Η παρουσία του Άρη απ’ τον 4ο ηλιακό σας οίκο είναι βέβαιο πως θα φορτίσει την ατμόσφαιρα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Αν την προηγούμενη χρονιά, είχατε παρασυρθεί και αφεθεί σε κάποιες υπερβολές, τώρα θα χρειαστεί, να περιορίσετε την όποια ανέμελη διάθεσή σας.
Έφτασε η ώρα της ενδοσκόπησης και της βαθύτερης συλλογής για τους περισσότερους του ζωδίου σας, αρκεί να μην σας κυριεύσει η απαισιοδοξία και κάποια κατάθλιψη με την διέλευση του Κρόνου στο Ζώδιό σας. Και ενώ παράλληλα, θα βρίσκεστε σε εσωτερικό αναβρασμό και έξαρση των βαθύτερων ενστίκτων σας, θα σας φαίνεται αρκετά καταπιεστικό, να σταθείτε αντιμέτωποι με αντίξοες καταστάσεις, που εμποδίζουν τη θέληση και τη δράση σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτός ο χρόνος είναι καλός για να επιτύχετε συγκεκριμένους στόχους, επωφελείς υποθέσεις, κυρίως πράγματα που είχατε σχεδιάσει από πριν. Θα οδηγείστε στο πώς θα οργανώσετε τις φιλοδοξίες σας καλύτερα, να τις κάνετε περισσότερο ρεαλιστικές ώστε να έχετε μια καλή ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδά σας. Συνηθισμένοι να εργάζεστε προγραμματισμένα και μεθοδικά, υλοποιείτε πλέον τις ιδέες και τα φιλόδοξα σχέδια, πράγμα που προσδοκούσατε καιρό. Με υπευθυνότητα προωθείτε και βελτιώνετε την εικόνα σας.
Από 31/3ου μέχρι και 15/5ου που ο παρορμητικός Άρης θα βρίσκεται στους Δίδυμους, πολλοί από εσάς θα εργαστούν ακατάπαυστα θέλοντας να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους και να δώσουν λύση στα καθημερινά ζητήματα, αλλά γρήγορα θα διαπιστώσουν πως είναι δύσκολο να συντονίσουν τις προσπάθειές τους με τους άλλους.
Θα σας απασχολήσει άμεσα και έντονα η κοινωνική και επαγγελματική σας αναρρίχηση. Η δημιουργικότητά σας θα αναζητά πρακτικούς τρόπους έκφρασης. Είστε έτοιμοι φέτος να δουλέψετε σκληρά για την υλοποίηση των στόχων σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η παρουσία του Άρη στον Κριό απ’ τις 1/1 μέχρι 13 Φεβρουαρίου δυσκολεύει τις οικογενειακές σας σχέσεις με καβγάδες και τάσεις ανεξαρτητοποίησης από μέρους σας, κάτι που φυσικά δεν ευνοεί τον έγγαμο βίο.
Φίλοι Αιγόκεροι, θα αναζητάτε ελευθερίες στις προσωπική σας ζωή και θα σας ελκύουν άτομα που σας αφήνουν χώρο.
Περιέργως για εσάς, θα ερωτεύεστε πρόσωπα εκκεντρικά ενώ με την διέλευση του Ουρανού στον Ταύρο από 6/3, θα αναζητήσετε επενδύσεις που μέχρι τώρα τις θεωρούσατε πρωτότυπες και δεν τις εμπιστευόσασταν.
Η αυτοπεποίθησή σας θα σας κάνει άκαμπτους και κάποιες στιγμές εγωιστές δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις σας τον Μάρτιο και τον Απρίλιο.
Το διάστημα 15/5ου με 8/6ου, εύκολα μπορεί να θεωρηθεί ευνοϊκό για τα αισθηματικά σας με τη διέλευση της Αφροδίτης από τον Ταύρο, καθώς οι πιθανότητες για την ανάπτυξη ενός δεσμούς, θα είναι αυξημένες.
Μία καινούργια γνωριμία θα αναστατώσει τους αδέσμευτους, κατά τη διάρκεια του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου του Οκτώβρη και τα γεγονότα θα ξεφύγουν από τον έλεγχό σας, μια και θα σας κυβερνά το πάθος, έστω και συγκρατημένα.
Η παρουσία του Διός στο ζώδιό σας από τις 2 Δεκέμβρη θα ευνοήσει τις προσωπικές και αισθηματικές σας σχέσεις καθώς η γοητεία σας και η ευγενική σας συμπεριφορά σας βοηθούν να κερδίσετε συναισθηματικά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2019, καλέστε στο 14990
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr