Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2707 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-01-2016 ΜΕΧΡΙ 31-12-2019

ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Αυτός ο χρόνος θα χαρακτηριστεί από την έντονη έκφραση της προσωπικότητάς σας. Η δύναμή σας θα είναι αυξημένη και θα προσπαθείτε να επιβάλετε τις απόψεις σας στους άλλους και να υπερισχύσετε σε οποιαδήποτε κατάσταση. Θα έχετε την τάση να υπερβάλετε στις εκφράσεις σας και να δραματοποιείτε το κάθε τι.
Η παρουσία του Ουρανού από 6/3 στον 2ο Οίκο αλλάζει τα οικονομικά σας δεδομένα. Βρείτε νέους τρόπους εξεύρεσης του χρήματος από αυτές που χρησιμοποιούσατε ως τώρα και κάντε ριζικές αλλαγές στη διαχείριση των οικονομικών σας.
Προσπαθήστε να γίνετε πιο προσεκτικοί με τους φίλους και τους γνωστούς σας και να αντιλαμβάνεστε όλο και περισσότερο τα σημάδια που σας οδηγούν κάπου ή σας προειδοποιούν για κάτι. Έτσι θα βοηθήσετε πολύ τον ανώτερο εαυτό σας να συντονιστεί με τον Παγκόσμιο Νου και το Θείο σχέδιο και θα μπορέσετε να συμμετάσχετε στο παγκόσμιο όραμα για έναν καλύτερο και πιο δημιουργικό νέο κόσμο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Περίοδος ωρίμανσής σας, μέσω του επαγγελματικού στίβου με το Κρόνο στον Αιγόκερω. Αυξημένη θα είναι η φιλοδοξία σας, η ανάγκη επιβολής, αλλά και η ανάγκη για αποδοχή και έγκριση από τους άλλους.
Θα βρεθείτε σε μία περίοδο αυξημένων υποχρεώσεων και θα χρειαστεί να τελειώσετε ότι αναλάβατε στο παρελθόν. Μην δυσαρεστήσετε άτομα που σας έδειξαν την εμπιστοσύνη τους.
Το Φεβρουάριο και τον Μάρτιο προσέξτε τις σχέσεις σας με τις δημόσιες υπηρεσίες και φροντίστε όλες σας οι ενέργειες να είναι όσο το δυνατόν πιο νομότυπες. Οι προσπάθειες που θα καταβάλετε θα δικαιώσουν το όνομά σας και θα αποδείξουν τις γνώσεις σας γύρω απ’ το αντικείμενο με το οποίο ασχολείστε στο περιβάλλον σας.
Ο Δίας, περνώντας απ’ το Μεσουράνημα του ηλιακού σας χάρτη στις 2/12 θα δώσει επαγγελματική και κοινωνική άνοδο, εξαπλώνοντας τη φήμη σας. Δημιουργήστε μία θετικότερη εικόνα του εαυτού σας και να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σεξουαλική διάθεση που θα είναι χειμαρρώδης να αναμένετε 1/1 με 13/4 που ο Άρης θα βρίσκεται στο Ζώδιό σας, καθώς και από τις 19/11 που θα φιλοξενείται απ’ το Σκορπιό. Οι παντρεμένοι θα ανακαλύψετε πολλά νέα στοιχεία μέσα από τη συζυγική σας σχέση και κάνετε κάποιες ανανεωτικές αλλαγές. Ξαναερωτεύεστε με τον ή την σύντροφό σας και διανύετε μια πολύ ευχάριστη περίοδο.
Μέσα από τις σχέσεις σας θα αλληλοεξελίσσεστε και θα ζήσετε ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές εμπειρίες το φετινό Καλοκαίρι.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2019, καλέστε στο 14990 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Το 2020 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για σας, αφού τώρα θα βάλετε τα θεμέλια του νέου κύκλου ανάπτυξής σας. Για να είστε οι αυριανοί πρωταγωνιστές στο έργο της ζωής, θα χρειαστεί να δώσετε κάποιες ¨εξετάσεις¨. Τέτοιες, που θα πιστοποιούν ότι έχετε κλείσει όλους τους παλιούς λογαριασμούς με τα καρμικά σας χρέη και μόνο έτσι θα είστε απόλυτα ικανοί, ν’ ανοίξετε τους καινούριους, που θα χρειαστούν για τη συνέχεια του ταξιδιού της εξέλιξής σας.
Στις 22/3 ο Κρόνος θα περάσει στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι 2/7 που θα επιστρέψει στον Αιγόκερω και όσο θα είναι στον Υδροχόο θα φέρει μεγαλύτερες ευθύνες εάν ασχολείστε με συλλογικούς σκοπούς ενώ θα δοκιμαστούν και κάποιες φιλίες σας εάν έχουν αντοχή στο χρόνο.
Θα δημιουργηθούν νέες συναναστροφές και φιλίες χρήσιμες και σημαντικές. Θα έχετε την τάση να παίρνετε μέρος σε συλλογικές δραστηριότητες, μέσα από τις οποίες θα αντιλαμβάνεστε και θα εκτιμάτε τους άλλους ως σημαντικές οντότητες με σημαντικές ομοιότητες στο κοινό πεπρωμένο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η παρουσία του Δία στον Αιγόκερω μέχρι 19 Δεκέμβρη σας υπόσχεται επαγγελματική άνοδο για αυτή τη χρονιά! Προτιμήστε γνωστά και δοκιμασμένα προγράμματα για φέτος.
Φαίνεται πως η Σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα το πρώτο δίμηνο επηρεάζει αρνητικά την επαγγελματική εικόνα Κριών που γεννήθηκαν μεταξύ 9/4-17/4 και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί για να διατηρήσουν τη θέση τους από αντιξοότητες και σκάνδαλα.
Τα οικονομικά σας δεν διαγράφονται σταθερά όλη την χρονιά και θα είναι μάλλον δύσκολο να ¨πλουτίσετε πολύ¨ φέτος.
Μέχρι τον Μάιο ευνοούνται όσοι γεννήθηκαν το πρώτο δεκαήμερο και οι υπόλοιποι το φθινόπωρο.
Να είστε πάντως έτοιμοι για το στοιχείο του ξαφνικού, ιδιαίτερα αν τα οικονομικά σας εξαρτώνται πολύ από αυτό που ονομάζουμε πολιτικές εξελίξεις ή γεγονότα εθνικής τάξης ή διεθνούς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πολλές γοητευτικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα αναστατώνουν κατά περιόδους την καθημερινότητά σας, δύσκολα όμως κάποιο ή κάποια πρόσωπα θα κερδίσουν την πολύτιμη εμπιστοσύνη σας και την καρδιά σας.
Μέσα από τις σχέσεις σας θα αλληλοεξελίσσεστε και θα ζήσετε ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές εμπειρίες το φετινό Καλοκαίρι.
Για τους αδέσμευτους, το τελευταίο δίμηνο θα είναι μια πολύ ευνοϊκή περίοδος, να γνωρίσουν κάποιο σοβαρό και αξιόλογο άτομο, ή να κάνουν ένα γάμο με τις ευνοϊκότερες προϋποθέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2020, καλέστε στο 14990
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr