Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις



Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2684 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

Save







Λάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-01-2016 ΜΕΧΡΙ 31-12-2018

ΚΡΙΟΣ
Αν την προηγούμενη χρονιά, είχατε παρασυρθεί και αφεθεί σε κάποιες υπερβολές, τώρα θα χρειαστεί, να περιορίσετε την όποια ανέμελη διάθεσή σας.
Αυτοέλεγχος, υπευθυνότητα και σύνεση, είναι τα εφόδια, που δεν πρέπει να σας λείψουν μέσα στη χρονιά. Και ενώ παράλληλα, θα βρίσκεστε σε εσωτερικό αναβρασμό και έξαρση των βαθύτερων ενστίκτων σας, θα σας φαίνεται αρκετά καταπιεστικό, να σταθείτε αντιμέτωποι με αντίξοες καταστάσεις, που εμποδίζουν τη θέληση και τη δράση σας.
Κρίσιμες φάσεις, που θα εναλλάσσονται στους διάφορους τομείς της ζωής σας, θα δοκιμάζουν την υπομονή σας. Κρίνεται σκόπιμα, αναγκαία η καταστολή, κάθε επαναστατικής και αντιδραστικής σας τάσης, διότι θα είστε, αποκλειστικά χρεωμένοι, με την υπαιτιότητα κάθε δυσάρεστου γεγονότος.
Περίοδος ωρίμανσής σας, μέσω του επαγγελματικού στίβου με το Κρόνο στον Αιγόκερω. Αυξημένη θα είναι η φιλοδοξία σας, η ανάγκη επιβολής, αλλά και η ανάγκη για αποδοχή και έγκριση από τους άλλους. Συχνά όμως, αυτοί οι άλλοι και οι υποθέσεις τους, θα έχουν επεμβατικό χαρακτήρα, παίζοντας το ρόλο του καταλύτη στην εξέλιξη και τροποποίηση των θεμάτων σας.
Αρκετές φορές, ακόμα και σύμμαχοι, θα μοιάζουν κριτές, ανταγωνιστές και ανασταλτικοί παράγοντες της ελεύθερης αυτοέκφρασής σας.
Κάθε είδους έρευνα και εργαστηριακή εργασία, θα μπορέσει να έλξει το ενδιαφέρον σας τουλάχιστον μέχρι και τις 8/11 που ο Δίας θα βρίσκεται στο Σκορπιό, μελετώντας σε βάθος την επιστήμη ή την τέχνη με την οποία απασχολήστε.
Μεγαλύτερη πίστη και αισιοδοξία στις δυνάμεις σας που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο και στην κοινωνική σας ζωή, αν και κάποιες στιγμές, ενδέχεται να πιστέψετε πως το περιβάλλον θέλει να περιορίσει τις δυνατότητές σας.
Πρέπει να είστε αποφασισμένοι όμως, για την καταπίεση του συναισθηματισμού σας, προς χάρη των δύσκολων καθηκόντων που θα αναλάβετε.
Αυτή τη χρονιά θα είστε ιδιαίτερα φειδωλοί στο να εκφράζετε τα συναισθήματά σας, τα οποία θα είναι συχνά, σε σύγκρουση με των άλλων. Αισιοδοξία, θα εναλλάσσεται με τάσεις μελαγχολίας και απόσυρσης. Κι αυτό γιατί, γεγονότα και καταστάσεις ή πρόσωπα, θα σας απογοητεύουν και θα σας αποκαρδιώνουν.
Μην φαντάζεστε πως οι άλλοι είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι γι αυτό κι αν κατορθώσετε, να διαθέσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας, αναλογιστείτε τις πραγματικές αιτίες και το δικό σας φταίξιμο. Αρκετοί θα αποφασίσετε και για ένα γάμο, που θα εξυπηρετεί, υλιστικές σας ανάγκες ή σας παρέχει κοινωνική άνοδο.
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr