Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2684 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-03-2019 ΜΕΧΡΙ 31-03-2019

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στις αρχές του μήνα, ο έρωτας και η φιλία θα αρχίζουν να γίνονται μια σχέση πιο βαθιά για σας και θα βρείτε τον εαυτό σας να εκτιμά περισσότερο την παρουσία των άλλων. Αν και είναι κοινά αποδεκτό πως διαθέτετε το πιο ελεύθερο πνεύμα του Ζωδιακού, δεν θα μπορούσαμε να πούμε πως, η περίοδος αυτή, χαρακτηρίζεται από ανεξαρτησία και αυτοδιάθεση.
Κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαήμερου αισθάνεστε να διανύετε μία έντονη περίοδο με αντικρουόμενες τάσεις. Απ’ τη μία θα αναζητάτε την ψυχική ηρεμία και απ’ την άλλη θα έχετε την ανάγκη να εκφραστείτε δημιουργικά. Κάποιοι από εσάς ενδέχεται να μην μπορούν να συνεργαστούν με τους άλλους στο χώρο της δουλειάς τους και να συγκρούονται για ασήμαντα θέματα.
Τακτοποιήστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες τις οικονομικές σας εκκρεμότητες και ιδιαίτερα τα οικονομικά της επιχειρήσεώς σας και κάντε και κάποιες περικοπές για τη μείωση του κόστους παραγωγής.
Στις 20 Μαρτίου ο Ήλιος θα εισέρθει στο φιλικό για εσάς Ζώδιο του Κριού και θα γίνεται αρκετά παρορμητικοί στις υποθέσεις τις καρδίας σας θέλοντας να κατακτήσετε τους άλλους. Από τις 20 Μαρτίου και μετά, που ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Κριό, παραμένοντας για διάστημα ενός μήνα, σας δίνονται αρκετές ευκαιρίες για να επεκτείνετε τις επιχειρήσεις σας, να κάνετε μεγαλεπήβολα σχέδια και να αναλάβετε μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις.
Η Αφροδίτη στις 26 Μαρτίου θα φιλοξενηθεί από το ζώδιο των Ιχθύων και εσείς αισθανόμενοι ψυχική ευφορία θα έχετε την ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Θα πρέπει να σκεφτείτε τώρα για όποιες αλλαγές χρειάζονται να γίνουν και να είστε ευέλικτοι στις αποφάσεις σας.
Οι ανώτεροί σας θα θελήσουν να προσεγγίσουν τις ιδέες σας και κάποιες από αυτές θα τους είναι αποδεκτές. Υπάρχει η πιθανότητα να έχετε περισσότερες συναντήσεις και να χρειαστεί να μετακινηθείτε ακόμα περισσότερο για κάποιες δουλειές σας.
Το τελευταίο δεκαήμερο η διάθεσή σας, σας κάνει να ξεχνάτε τις δυσκολίες που περάσατε και σας δίνει κουράγιο και δύναμη για να αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία όλες τις καταστάσεις.
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr