Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2685 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-12-2018 ΜΕΧΡΙ 31-12-2018

ΖΥΓΟΣ
Το πρώτο τριήμερο του φετινού Δεκέμβρη, είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει προβλήματα στις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις σας, ενώ θα χρειαστεί να είστε προσεχτικοί στην οδήγηση.
Ένα δημιουργικό σας σχέδιο επωφελείται! Ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας και αναζήτηση στο βάθος των καταστάσεων.
Πιθανόν να έχετε αρκετές επισκέψεις στο σπίτι σας. Τώρα μπορείτε να μιλήσετε σοβαρότερα με τους γονείς σας και να σας κατανοήσουν. Ίσως να κλεισθείτε προσωρινά στον εαυτό σας και να κινήστε γενικότερα σε γνωστά για εσάς μέρη. Η περίοδος αυτή, θα ευνοήσει όσους ασχολούνται με επιχειρήσεις διασκεδάσεως και ψυχαγωγίας, καλλιτεχνικές δραστηριότητες και εργασίες που έχουν άμεση σχέση με την παιδεία ή τον αθλητισμό.
Στις 13/12 ο Ερμής θα περάσει στον Τοξότη βοηθώντας σας να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν. Εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις που αποκομίσατε απ’ τις σπουδές σας ή ακόμη και τις εμπειρίες της ζωής.
Τα τέλη του πρώτου δεκαημέρου φαίνεται να προκαλούν συναισθηματικές ανασφάλειες στους περισσότερους Ζυγούς και κάποια δυσαρέσκεια απ’ την στάση των δικών τους ανθρώπων.
Επικοινωνήστε με τα άτομα του περιβάλλοντός σας και προβάλλετε τις ιδέες σας, στα μέσα Δεκέμβρη.
Περνώντας οι μέρες του δευτέρου δεκαημέρου σας δίνουν μεγάλη ενέργεια ιδιαίτερα σ’ όσους έχουν γεννηθεί στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, καθώς θα τους κάνει αρκετά δραστήριους, αλλά καλό θα είναι να προσέχουν πως συμπεριφέρονται στους συνεργάτες σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και ιδιαίτερα των εορτών, θα δώσετε μεγάλη σημασία στο σπίτι και την οικογένεια, θέλοντας να προσφέρετε μια ζεστή ατμόσφαιρα στους δικούς σας ανθρώπους.
Φανείτε προσεχτικοί στα έξοδά σας τις τελευταίες επτά μέρες και μην παρασυρθείτε την τελευταία ημέρα από τα τυχερά παιχνίδια. Ανυπομονείτε να κάνετε κάποιο πρόγραμμα για τις δραστηριότητές σας λίγο πριν την είσοδο του Νέου Έτους και φυσικά κάποια αναδρομή στο παρελθόν θα σας διδάξει ώστε να μην κάνετε τα ίδια λάθη.
Ο Ήλιος, από το Ζώδιο του Αιγόκερου, που θα είναι από τις 22 Δεκεμβρίου, θα σας κάνει να γυρίσετε για λίγο το χρόνο πίσω και να βυθιστείτε στις αναμνήσεις σας.
Τώρα θα αισθανθείτε μία ασφάλεια και υποστήριξη από τους δικούς σας ανθρώπους και πιθανόν να θελήσετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις για την οικογένειά σας. Αποφύγετε τα «πρέπει», και αφήστε ελεύθερους τους άλλους.
Τις ημέρες των εορτών θα περάσετε αρκετά ευχάριστα και θα κάνετε και νέες γνωριμίες. Την τελευταία ημέρα του έτους, αποφύγετε να παίξετε μεγάλο ποσό χρημάτων στα τυχερά παιγνίδια. Ανταλλάξτε τις ευχές σας για το Νέο Έτος με φίλους, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα.
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr