Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2819 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-12-2018 ΜΕΧΡΙ 31-12-2018

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φροντίστε τη διατροφή και τη δίαιτα σας αυτή την εποχή και ξεκινήστε προσπάθειες για λίγη γυμναστική.
Η παρουσία του Ερμή 1 με 12 στο Σκορπιό σας βοηθά να συγκεντρώσετε τη σκέψη, τις εμπειρίες και τα συμπεράσματά σας για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις στα θέματα που σας απασχολούν.
Με το ξεκίνημα του φετινού Δεκέμβρη, στρέφετε τη σκέψη και το ενδιαφέρον σας στην οικογένεια. Θα αυξηθούν οι επισκέψεις φίλων, συγγενών και γνωστών που θα τους εντυπωσιάσετε με την φιλοξενία σας.
Στις 2/12 η Αφροδίτη θα περάσει στο Σκορπιό και θα σας δώσει κάποιες αισθηματικές γνωριμίες, οι οποίες θα βασιστούν καθαρά σε κάποια πάθη σας. Κάποιοι από εσάς θα συναντήσουν αυτό το διάστημα τον ερωτικό τους σύντροφο, μέσα από κάποιες ιδιαίτερες συνθήκες και κάποιοι άλλοι πιθανόν να σκεφτούν το τέλος κάποιας σχέσης.
Το παρελθόν, θα αποδειχθεί πολύτιμος σύμβουλος, μεταξύ 4 με 21. Τις ημέρες αυτές, τακτοποιήστε φορολογικές εκκρεμότητες και τακτοποιήστε αρχείο και προσωπικούς χώρους. Ίσως να έχετε αύξηση της πελατείας σας εάν είσθε ελεύθερος επαγγελματίας.
Το πρώτο δεκαήμερο σας κάνει παρορμητικούς στη σκέψη και στην εκτέλεση των αποφάσεών σας και καυστικούς στο διάλογο.
Κατά τη διάρκεια του δευτέρου δεκαημέρου θα αυξηθούν οι ενέργειες στην εργασία σας και θα θέλετε να αναλάβετε περισσότερη δράση σε αυτή, ενώ είναι πολύ πιθανόν να έρθετε σε σύγκρουση με τους ανωτέρους σας εάν κάνετε αυτό που θέλετε χωρίς να ακούτε τη γνώμη τους. Το δεύτερο δεκαήμερο, φαίνεται να σας κάνει αρκετά διεκδικητικούς σε χρηματικά ποσά που σας χρωστούν κάποιοι, δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις σας με πελάτες ή ακόμη και εργοδότες.
Τα μέσα Δεκέμβρη φαίνεται να δημιουργούν προβλήματα στον επαγγελματικό σας χώρο, καθώς αυξάνονται οι υποχρεώσεις σας, και καλό θα είναι να μην τα μεταφέρετε στην οικογένεια σας. Αν σχετίζεστε με το χώρο της τέχνης θα έχετε επιτυχίες αυτή τη περίοδο και θα αυξηθούν τα κέρδη σας μετά από κάποιες αναγνωρισμένες προσπάθειές σας.
Το τελευταίο δεκαήμερο του 2018 σας βρίσκει χαρούμενους και αισιόδοξους, όπως και είναι επόμενο καθώς ο Ήλιος από το φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου από τις 22/12, και τον 5ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη, αφυπνίζει συναισθήματα και σας χαρίζει συγκινήσεις μέσα από διασκέδαση και ερωτικές κατακτήσεις.
Τις τελευταίες ημέρες του έτους καλείστε να πάρετε μία υπεύθυνη στάση απέναντι στις υποχρεώσεις σας και τα καθημερινά σας προβλήματα και κάποιοι από εσάς θα χαρακτηρισθούν από μία εργασιομανία.
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr