Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2693 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-12-2018 ΜΕΧΡΙ 31-12-2018

ΛΕΩΝ
Το πρώτο δεκαπενθήμερο θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα, στα παιδιά, τους εραστές και τα χόμπι σας, ενώ η αυτό-έκφρασή σας θα βρίσκεται σε καλά επίπεδα, καθώς θα είστε αρκετά αισιόδοξοι.
Ίσως τώρα να στραφείτε για λίγο στο παρελθόν και να αναζητήσετε λύσεις για τα θέματα που σας απασχολούν, και ιδιαίτερα από τις 1 μέχρι τις 12 του μηνός που ο Ερμής θα βρίσκεται στο Ζώδιο του Σκορπιού και παράλληλα θα γίνεται περισσότερο εσωστρεφείς. Κάποιοι από εσάς θα γίνουν κάπως πιο πονηροί στις σκέψεις τους και θα στραφούν στην εξερεύνηση και τις σεξουαλικές αναζητήσεις.
Στις 2 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη θα επισκεφτεί το μυστηριώδες ζώδιο του Σκορπιού. Απ’ αυτή τη ζωδιακή θέση φαίνεται πως θα εξομαλύνει τον έγγαμο βίο σας. Εάν τώρα κάνετε κάποιες αγορές για το σπίτι ή ακόμη και για εσάς τους ίδιους, θυμηθείτε ότι πολλές φορές, το ακριβό είναι φθηνό λόγω της καλύτερης ποιότητας που προσφέρει, Θα σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας και θα υπάρχει κάποια εσωτερική ενέργεια η οποία θα σας δώσει κουράγιο και θα αυξήσει τη φυσική σας δύναμη και αντοχή.
Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο θα είναι αυξημένο, ρισκάροντας περισσότερα από όσα υπολογίζατε αρχικά στις επιχειρήσεις σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να σεβαστείτε τον ανταγωνισμό και να έχετε εναλλακτικές λύσεις στα σχέδιά σας. Η νευρικότητα και η πνευματική ένταση μπορεί να καταλήξει σε βεβιασμένες αποφάσεις. Προσέξτε όμως να μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις και υπολογίστε τους τυχών αντιπάλους σας. Θα αισθανθείτε ότι κάποιοι θέλουν να σας περιορίσουν και αυτό θα σας φέρει σε ιδιαίτερη μαχητικότητα μαζί τους.
Θα στραφεί το ενδιαφέρον σας για τη καλυτέρευση της καθημερινότητας και του βιοτικού σας επιπέδου και δεν θα μείνετε καθόλου αδιάφοροι για το επάγγελμά σας, ιδιαίτερα το τελευταίο δεκαήμερο του έτους.
Από τις 22/12, ο Ήλιος θα είναι στον Αιγόκερο και στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας, στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στις καθημερινές σας υποχρεώσεις και τη δουλειά σας, ενώ θα θελήσετε να προσφέρετε τις υπηρεσίες στους άλλους, ρίχνοντας αρκετές φορές τον εγωισμό σας.
Περάστε ευχάριστα τις ημέρες των εορτών και εκδηλώστε την αγάπη σας σε οικογένεια φίλους, συγγενείς. Οι προετοιμασίες των εορτών, δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους, καθώς δίνουν «χρώμα» στη ζωή σας. Μην υπερβάλλετε σε άσκοπα έξοδα και αγορές, χρεώνοντας υπερβολικά την πιστωτική σας κάρτα.
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr