Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2685 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-12-2018 ΜΕΧΡΙ 31-12-2018

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι αρχές του φετινού Δεκέμβρη σας επιφυλάσσουν εκπλήξεις στην εργασία σας, ενώ είναι πιθανόν να εμφανισθούν παλαιότερα προβλήματα και εχθρότητες. Φαίνεται πως αυτή τη περίοδο βρίσκεστε σε μία συναισθηματική πληρότητα και έχετε την ανάγκη να εκφραστείτε και να σας κατανοήσουν.
Συγκινήσεις και φόρτιση της ατμόσφαιρας χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Η ερωτική σας ζωή θα είναι σε καλύτερα επίπεδα από τις 2 του φετινού μας Δεκέμβρη που η Αφροδίτη θα περάσει στο Σκορπιό και θα ζήσετε έντονες στιγμές με τον σύντροφό σας και όχι μόνο.
Το διάστημα από τις 4 μέχρι και τις 23/12 θα σας διευκολύνει να τακτοποιήσετε αρκετές επαγγελματικές εκκρεμότητες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν θα έχετε άγχος και υπερένταση. Επίσης, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις στα καθημερινά σας θέματα και τρόπους αύξησης της εργασίας σας.
Η φιλοξενία του Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη απ’ τις 13/12ου και μετά, εντείνει κατά πολύ τους καθημερινούς σας ρυθμούς και σας βοηθά να εφαρμόσετε σε πρακτικό πλέον επίπεδο τις γνώσεις που έχετε αποκομίσει από σπουδές και σεμινάρια.
Σε αρκετά καλό επίπεδο θα κυμανθούν τα οικονομικά σας αυτή την περίοδο, επιτρέποντάς σας να προσφέρετε περισσότερα αγαθά και διασκέδαση στα αγαπημένα σας πρόσωπα και την οικογένεια.
Το κλίμα των εορτών θα σας φέρει σε αρμονία με το περιβάλλον γενικά και θα θελήσετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με τη βοήθεια όσων συγκατοικούν μαζί σας.
Γενικά τώρα ας προσέξετε τις αγορές σας, στα καταναλωτικά αγαθά και εστιάστε την προσοχή σας στην ποιότητα. Οι ετοιμασίες του σπιτιού για τις γιορτές των Χριστουγέννων και τις Πρωτοχρονιάς, θα απορροφήσουν τώρα το ενδιαφέρον σας, και είναι φυσικό, καθώς ως καλοί οικοδεσπότες που είστε, θέλετε να προσφέρετε όσα το δυνατόν περισσότερα μπορείτε στους καλεσμένους σας.
Κάντε έξυπνες αγορές αυτές τις μέρες. Τώρα ο σύντροφός σας πιθανόν να εμφανισθεί αρκετά δυναμικός στο περιβάλλον του και πιθανόν να πάρει κάποια προαγωγή στην εργασία του. Εσείς θα ενδιαφέρεστε περισσότερο για τη συζυγική σας ζωή και γενικότερα για κάθε είδους συνεργασίας σας.
Η γνώμη των συνεργατών σας, από τις 22/12 Δεκεμβρίου που ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Αιγόκερω θα είναι παραπάνω από απαραίτητη, καθώς θα σας βοηθήσουν να κατευθύνετε τις επιχειρήσεις σας.
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr