Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2697 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-12-2018 ΜΕΧΡΙ 31-12-2018

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικότερα η ψυχολογική σας κατάσταση ίσως να μην είναι τόσο ανεβασμένη, αλλά θα είναι έντονος ο ψυχισμός και το υποσυνείδητό σας.
Η είσοδος του Ερμή στις 1 Δεκέμβρη και η παραμονή του μέχρι 12/12 στο ζώδιο του Σκορπιού σας βοηθά να ερευνήσετε και να βρείτε λύσεις στα καθημερινά σας προβλήματα και κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα.
Από τις 2 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 6ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Αυξάνονται οι πιθανότητες να τραβήξει το ενδιαφέρον σας κάποιο πρόσωπο από την εργασία σας ή ακόμα και κάποιο πρόσωπο που σας βοηθά στις δουλειές σας.
Η πρώτη βδομάδα θα επεκτείνει τις συναλλαγές, την ανταλλαγή πληροφοριών και τις εμπορικές σας δραστηριότητες, αλλά θα πρέπει να περιμένετε τώρα και τις αντιδράσεις κάποιων που δεν θα συμφωνήσουν απόλυτα μαζί σας.
Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας για να γίνει ένας καλός οδηγός, τη στιγμή που πρόκειται να πάρετε αποφάσεις, απ’ τις οποίες θα εξαρτηθούν πολλά πράγματα στο μέλλον.
Το δεύτερο δεκαήμερο θα βρίσκεστε σε συνεχή κίνηση και ετοιμότητα σε σχέση με καθημερινά ζητήματα. Θα περάσετε πολύ όμορφα αυτές τις ημέρες και θα μετακινήστε συνεχώς για να συναντήσετε τους φίλους και τους συγγενείς σας.
Προετοιμάστε το σπίτι σας για τις γιορτές και φροντίστε εγκαίρως να κάνετε τις αγορές σας. Φθάνοντας στο τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου και εξετάζοντας τις πλανητικές επιδράσεις, διαπιστώνουμε πως η διάθεσή σας θα κυμανθεί μεταξύ των άκρων, ενώ θα σχεδιάζετε ριζικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας για τον επόμενο χρόνο.
Η δραστηριότητα σας είναι πιθανόν να στραφεί σε θέματα που δεν είναι και τόσο προσιτά ενώ το ενδιαφέρον σας για τα οικονομικά του συντρόφου σας θα είναι αυξημένο.
Λίγες μέρες πριν τις εορτές εσείς θα θελήσετε να αναπτύξετε τις γνωριμίες σας και τις κοινωνικές σας σχέσεις, με την επιρροή του Ήλιου από το Ζώδιο του Αιγόκερου, που θα εισέρθει στις 21 του μηνός και θα κυβερνήσει τον 8ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου.
Η διάθεσή σας θα κυμανθεί στα άκρα από τις 22/12 και θα σχεδιάζετε ριζικές αλλαγές για τη ζωή σας που θα θέλετε να αρχίσουν να πραγματοποιούνται απ’ τον επόμενο χρόνο.
Οι τελευταίες ημέρες της χρονιάς αυξάνουν την παραγωγικότητά σας, για να διεκπεραιώσετε κάθε εργασία, ώστε τις μέρες των εορτών να είστε ήσυχοι, καθώς πολλές δουλειές θα έχουν τακτοποιηθεί. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να αναγκαστείτε να αναλάβετε και των άλλων αρμοδιότητες, κάτι που σίγουρα δεν θα σας είναι και τόσο ευχάριστο.
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr