Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2676 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-12-2019 ΜΕΧΡΙ 31-12-2019

ΤΑΥΡΟΣ
Το πρώτο πενθήμερο θα σας βοηθήσει να ερευνήσετε και να ανακαλύψετε τις αλήθειες που περιστρέφονται στη ζωή σας, αποκαλύπτοντας τα σχέδια των άλλων. Καλό θα είναι να αποφύγετε κάθε παρασκηνιακή ενέργεια και να διώξετε δυσάρεστες σκέψεις τις πρώτες τρεις μέρες του μήνα.
Στις 2/12 ο Δίας απ’ τον 9ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη και τον Αιγόκερω επεκτείνει γνώσεις και εμπειρίες στους περισσότερους από εσάς ενώ τους ευνοεί σε νομικά ζητήματα όπως και τις σχέσεις τους με το εξωτερικό.
Το δεύτερο δεκαήμερο σας οδηγεί σε κάποια έξοδα λόγω ψυχικών και συναισθηματικών διακυμάνσεων. Περιορίστε τις αγορές σας στο ελάχιστο, εκείνες τις ημέρες και αποφύγετε να διεκδικήσετε δικαιώματα και πράγματα που δεν σας ανήκουν. Τις μέρες αυτές, η διάθεσή σας, θα σας επιτρέψει να φιλοσοφήσετε τα πράγματα, ιδιαίτερα την παραμονή των Χριστουγέννων.
Το δεύτερο δεκαήμερο, πιθανόν να δημιουργήσει κάποιες διαφωνίες με το άμεσο περιβάλλον, που καλό θα είναι να μην τις λάβετε και τόσο υπόψη σας.
Στις 20 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη συνεχίζοντας την πορεία της στο ζωδιακό θα εγκαταλείψει το ζώδιο του Αιγόκερου για να εισέρθει στον εκκεντρικό Υδροχόο. Η διέλευση της από το ζώδιο του Υδροχόο και τον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας θα σας κάνει αρκετά κοινωνικούς αναπτύσσοντας αρκετές γνωριμίες με τα πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σας. Μετά τις 20/12ου φαίνεται να προκύπτουν κάποιες καινούργιες γνωριμίες απ’ τον επαγγελματικό σας χώρο που θα έλξουν το ενδιαφέρον σας.
Στις 22 Δεκεμβρίου, ο Ήλιος, συνεχίζοντας το ταξίδι του στο Ζωδιακό, θα περάσει στο Ζώδιο του Αιγόκερου και θα ενεργοποιήσει τον 9ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σχηματίζοντας όψη Τριγώνου με το γενέθλιο Ήλιο σας. Έτσι λοιπόν αρκετοί από εσάς και ιδιαίτερα όσοι είναι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα διαπιστώσουν πως θα προκύψουν τάσεις ανόδου, μέσω κοινωνικών και επαγγελματικών γνωριμιών.
Οι παραμονές των εορτών δημιουργούν ένα ευχάριστο κλίμα στον επαγγελματικό σας χώρο, βελτιώνοντας σχέσεις με ανωτέρους. Φροντίστε εάν είναι δυνατό αυτές τις ημέρες που είναι εύκολο να πέσετε θύματα των επίδοξων πωλητών να είστε όσο το δυνατό πιο εγκρατής.
Δεν θα πρέπει να χάσετε την ευκαιρία εάν σας δοθεί για ένα ταξίδι αναψυχής ακόμη και στο εξωτερικό μετά τις 29 Δεκέμβρη που ο Ερμής θα περάσει στον Αιγόκερω και στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας.
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr