Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2678 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-12-2018 ΜΕΧΡΙ 31-12-2018

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την περίοδο αυτή και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου φαίνεται να σας απασχολούν θέματα εξασφάλισης συμφερόντων και θέσεων όπως και οι οικογενειακές σας υποθέσεις.
Ο Ερμής από το Ζώδιο του Σκορπιού, που θα είναι από τις 1 μέχρι τις 12/12, θα σας κάνει ερευνητικούς στα επαγγελματικά σας και θα ενδιαφερθείτε με σκοτεινούς και κρυφούς τρόπους για την καριέρα και την επαγγελματική σας άνοδο.
Αποφύγετε μυστικές συνεργασίες και πλησιάστε τους ανωτέρους σας συζητώντας τα εργασιακά σας προβλήματα. Η ανάγκη σας για ελευθερία θα οδηγήσει τις προσωπικές σας σχέσεις και την αισθηματική σας ζωή σε ένα διαφορετικό επίπεδο.
Κάποιο άτομο απ’ το ευρύτερο περιβάλλον φαίνεται από τις 2/12 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Σκορπιό να εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για εσάς.
Η αισιοδοξία, και η πίστη γενικότερα στον εαυτό σας, βοηθούν για κάθε είδους δραστηριότητες, φέρνοντας επιτυχία στην επίτευξη στόχων, συλλογικών σκοπών και προγραμμάτων Οι πληροφορίες που έχετε αποκτήσει σας οδηγούν σε μια ασυνήθιστη οικονομική ευκαιρία το πρώτο δεκαήμερο.
Ο τελευταίος μήνας του έτους ξεκινάει πολύ καλά για τους περισσότερους Υδροχόους, καθώς βλέπουν τις προσπάθειές τους να αποδίδουν καρπούς και τα όσα είχαν εκφράσει –ακόμη και αν συνάντησαν αντιδράσεις- να ακολουθούνται και από άλλους. Θα είναι δεδομένη η επέκταση στόχων, παρέας και κοινωνικότητας γενικά αυτή την περίοδο
Το δεύτερο δεκαήμερο, σας κάνει ιδιαίτερα τολμηρούς, αναλαμβάνοντας την εκπλήρωση των επιχειρηματικών σας σχεδίων. Ο ανταγωνισμός, θα δεχθεί γερό χτύπημα και θα τον αφήσετε …βήματα πίσω. Προγραμματίστε το συντομότερο με το σύντροφο σας τις αγορές που έχετε να κάνετε για τις γιορτές των Χριστουγέννων κάνοντας έναν οικονομικό προϋπολογισμό.
Κάντε έξυπνες αγορές κερδίζοντας χρήματα και αποφύγετε να ξοδέψετε κάποια από αυτά σε προϊόντα που δεν είναι απαραίτητα. Συναντήστε συγγενικά πρόσωπα και ενδιαφερθείτε για τους προβληματισμούς τους στα μέσα του μήνα περνώντας παράλληλα ευχάριστες στιγμές μαζί τους.
Εάν εργάζεστε υπό καθεστώς υπαλληλικής σχέσης, προσέξτε, μην αναλαμβάνετε επιχειρήματα που δεν σας έχουν αναθέσει και κυρίως μην κάνετε πράξεις αντίθετες απ’ τις επιταγές των προϊσταμένων σας.
Το τελευταίο δεκαήμερο του 2018 προβλέπεται ευχάριστο καθώς το εορταστικό κλίμα θα φτιάξει τη διάθεσή σας. Την τελευταία ημέρα του χρόνου, η τύχη θα είναι στο πλευρό αρκετών του ζωδίου σας, κερδίζοντας μικροποσά και τις ευχές φίλων και συγγενών.
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr