Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2679 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-12-2018 ΜΕΧΡΙ 31-12-2018

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εποικοδομητικό για τους προσωπικούς στόχους θα αποδειχθεί αυτό το διάστημα, που η κοινωνικότητα και οι φιλίες θα μπορέσουν να τους υποστηρίξουν. Δραστηριοποιηθείτε για κοινωνικά ζητήματα και προσφέρετε τις υπηρεσίες σας για την επίτευξη ενός στόχου. Ιδέες ανθρωπιστικού χαρακτήρα σας γεμίζουν ενέργεια.
Θα σας παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες αλλά πιθανόν να χρειαστεί να επανεξετάσετε τους στόχους σας από τις 1 μέχρι τις 12/12 που ο Ερμής θα βρίσκεται στο Σκορπιό.
Στις 2/12 η Αφροδίτη θα περάσει στο Ζώδιο του Σκορπιού. Η παρουσία της απ’ τον 11ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου αναδεικνύει τον ερωτισμό και τη γοητεία σας. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι φαίνεται να στρέφουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον σε άτομα που θα γνωρίσετε απ’ το ευρύτερο κοινωνικό τους περίγυρο.
Οι πρώτες εφτά ημέρες αλλά και οι μέρες των Εορτών, σας κάνουν Κοινωνικούς και ευχάριστους. Παρουσιάζεστε τώρα, βλέποντας τα πράγματα με αισιοδοξία, που την ανταποδίδετε και στον περίγυρο.
Τις πρώτες δύο εβδομάδες του μήνα θα δώσετε έμφαση στο περιβάλλον σας θέλοντας να επεκτείνετε τις γνωριμίες σας και να επικοινωνήσετε με τον περίγυρο και τα συγγενικά σας πρόσωπα.
Το πρώτο δεκαπενθήμερο φαίνεται πως κατά κάποιο τρόπο θα αποσυρθείτε για λίγο απ’ την καθημερινότητα στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στις οικογενειακές υποθέσεις. Οι συζητήσεις σας θα είναι αρκετά σοβαρές και θα καταπιαστείτε και με επιστημονικά θέματα.
Από τις 13/12ου και μετά που ο Ερμής θα φιλοξενείται από το ζώδιο του Τοξότη χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να κατανοήσετε τα όσα συμβαίνουν και μην χάσετε την ψυχραιμία σας σε περίπτωση που παρουσιαστούν αντίξοες συνθήκες. Τώρα θα θέλετε να μιλήσετε και να επικοινωνήσετε με τους ανωτέρους σας για κάθε σοβαρό ζήτημα μέσα στην εργασία σας. Επίσης αρκετές θα είναι και η μετακινήσεις σας κυρίως σε χώρους δεξιώσεων καθώς και σε δημόσιους οργανισμούς.
Θα χρειαστεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο να βρείτε λύσεις σε οικογενειακά ζητήματα και να ξεκαθαρίσετε τη σχέση σας με κάποιους συγγενείς.
Ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα στην εργασία σας μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο, προβλήματα επικοινωνίας με τους υφισταμένους σας.
Αρκετοί από εσάς θα χρειαστεί τώρα να τακτοποιήσουν κάποιες εκκρεμότητες στη δουλειά τους, ώστε τις τελευταίες μέρες του 2018 να μπορέσουν να βρεθούν ήρεμοι κοντά στην οικογένειά τους.
Από τις 22 και έπειτα με τον Ήλιο στο Ζώδιό σας, η εμφάνιση και η συμπεριφορά σας, θα παίξουν θετικό ρόλο στις προσωπικές σας σχέσεις.
Την τελευταία ημέρα του έτους, θα περάσετε ευχάριστα με τον σύντροφο, την οικογένεια και φιλικά πρόσωπα, περιμένοντας στο χώρο του σπιτιού σας το Νέο Έτος.
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr