Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2684 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 15/12/2015 | Διαβάστηκε 6552 φορέςΠρόβλεψη του 2016 με τις ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ

Από τον Στέλιο Νικολάου
Τηλ.  9019015063


Οι κάρτες Ταρώ που αντιστοιχούν για κάθε Ζώδιο χωριστά για το 2016.

ΚΡΙΟΣ: ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ
Πρέπει να θέσετε τον εαυτό σας προ πυλών και να τον βοηθήσετε να περάσει τόσο την πύλη της γνώσης όσο και να δώσετε λύση στα προβλήματα πριν σας προλάβουν.

ΤΑΥΡΟΣ: ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ
Ήρθε η ώρα να δείτε τα πράγματα με μια ώριμη σκέψη και να θυσιαστείτε για να πετύχετε πραγματικά τους στόχους που σας αφορούν, τοποθετημένοι στην αναμονή περιμένοντάς σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ: ΤΟ ΑΣΤΡΟ
Τι πρέπει να δείτε για να έχετε ψυχή ή δύναμη για να αντιμετωπίσετε όλα αυτά που συμβαίνουν; Η επιτυχία είναι με το μέρος σας γιατί θα γνωρίζετε πώς να βγείτε από το αδιέξοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΗΛΙΟΣ
Μια χρονιά με ζωτικότητα και χαρά. Προσοχή βέβαια στις αλαζονείες που μπορεί να σας κάνει να αλλάζετε συμπεριφορά. Η κάρτα δείχνει την δύναμη που φωτίζει ενάντια στις αντιδράσεις του χάους.

ΛΕΩΝ: ΜΑΓΟΣ
Νέα ξεκινήματα, αλλά και διστακτικότητα στα μονοπάτια που θα επιλέξετε. Η κάρτα αυτή δίνει ένα νόημα πιο επικοινωνιακό στο σύμπαν διότι συμβολίζει την γη και την υλική πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΕΡΑΣΤΕΣ
Ίσως εσάς σας περιμένει η απρόβλεπτη αγάπη μέσα από την επιλογή στον κόσμο των αντιθέτων. Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει το φως, την αγνότητα αλλά και το ξελόγιασμα του έρωτα.

ΖΥΓΟΣ: ΚΟΣΜΟΣ
Θέλετε να κάνετε αντίσταση στην ολοκλήρωση αλλά και στην εκπλήρωση της ζωής και των θεμάτων που έχετε βάλει. Παράλληλα όμως, δείχνει μέσα σας την φλόγα της φωτιάς που αναβλύζει από την Θεία Σοφία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΔΙΑΒΟΛΟΣ
Πάντα αυτή η κάρτα ενώ ακούγεται άσχημη φέρνει ισχύ, κυρίως στα υλικά αγαθά, και κατάχρηση εξουσίας . Μας δείχνει δεσμούς από το παρελθόν ενισχύοντας την δύναμη της ζωής μέσα από το πάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Το να είσαι αληθινός και να δείχνεις την αλήθεια είναι κάτι που μπορεί να εκθέτει ή ενδυναμώνει την λογική, την διαίσθηση και την ειλικρίνεια. Οι τυχόν καθυστερήσεις ή αδικίες δεν οφείλονται σε εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
Να το πω πεπρωμένο; Ευτυχής σύμπτωση; Εδώ ο Τροχός της Μοίρας σαν ενώνει με το πεπρωμένο σας και σας δίνει ρυθμό για να προετοιμαστείτε για μια νέα εποχή πραγμάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ
Μυστικοί παράγοντες στη ζωή σας , σας βοηθούν να λάβετε υλική ευημερία αλλά και να μάθετε πολλά μυστικά που μέχρι σήμερα σας έχουν κρύψει και σας κρατούν δέσμιους.

ΙΧΘΥΕΣ: ΕΡΗΜΙΤΗΣ
Ίσως δείχνετε μόνοι και ξεχασμένοι αλλά η κάρτα θα σας δείξει τον δρόμο που θα βγείτε από το σκοτάδι στο φως αλλάζοντας πορεία από την μοναχική και απόμερη θέση στην σταθερότητα και σε μια άλλη πιο ενθουσιώδη κατάσταση ζωής.

 

Για να έχετε μία πλήρη ανάλυση και πρόβλεψη για το 2016 με τις Κάρτες Ταρώ, καλέστε στο 9019015063ix.gr