Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2674 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 11/10/2015 | Διαβάστηκε 1472 φορές

Κονδύλης - Κορυφαίος αστρολόγοςΚάλεσε με στο 
9019015075

Ο Κώστας Κονδύλης δεν χρειάζεται συστάσεις.

Ο Κώστας Κονδύλης δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι γνωστός στην Ελλάδα και την Κύπρο από τις ομιλίες και τις διαλέξεις που δίνει σε τακτική βάση γύρω από θέματα αστρολογίας και Φεγκ Σούι. Η καριέρα του ξεκίνησε επίσημα το 1994 και σε αυτά τα είκοσι χρόνια που ασχολείται με την επιστημονική αστρολογία και την πανάρχαια τέχνη του Φεγκ Σούι έχει παρουσιαστεί η δουλειά του σε ένα πλήθος εκπομπών στο TV5, στο BLUESKY και αλλού. Από το 1990 έως και το 2003 συνεργάστηκε πολύ επιτυχημένα με το περιοδικό Ζώδια και Άστρα, κρατώντας την απαιτητική και υπεύθυνη στήλη των ζωδίων. Έχει επίσης για σειρά ετών συνεργαστεί με το περιοδικό Ωροσκόπιο . Ως δάσκαλος της αστρολογίας, με τα τακτικότατα μαθήματα που παραδίδει σε κύκλους αστρολόγων έχει συμβάλλει στην αναβάθμιση της ερευνητικής αστρολογίας στη χώρα μας όσο λίγοι.

Ο Κώστας Κονδύλης είναι ένας αστρολόγος ευρύτατης μόρφωσης και παιδείας, ωστόσο δεν σταμάτησε ποτέ να ερευνά και να εμβαθύνει στα πεδία της αστρολογίας και του Φενγκ Σούι. Ο ορθολογισμός του, τον οδηγεί στην εκμάθηση της Λογιστικής σκέψης, και περνάει με επιτυχία στα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Τ.Ε.Ι.) στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο.) στο τμήμα Λογιστικής. Δύο μόλις χρόνια αργότερα, γνωρίζει τον Αστρολόγο κ. Μιλτιάδη Μουτάφη, μέσω του φιλικού του περιβάλλοντος και αποφασίζει να παρακολουθήσει ιδιαίτερα μαθήματα Αστρολογίας απ’ τον ίδιο, τα οποία αρχίζει ένα χρόνο αργότερα. Η μαγεία της συγκεκριμένης «ανεπίσημης» επιστήμης, δεν μπορούσε παρά να τραβήξει το ενδιαφέρον του. Τον Οκτώβριο, του 1990, εργάζεται στην υπηρεσία του Ο.Σ.Ε. ως πρακτικά ασκούμενος στην Οικονομική Υπηρεσία του Οργανισμού και παράλληλα συνεχίζει τα μαθήματα Αστρολογίας, ενώ ξεκινάει σεμινάρια πληροφορικής σε ιδιωτικές σχολές. Το 1994, αποκτά το πρώτο Πιστοποιητικό Σπουδών Αστρολογίας και συνεχίζει τα μαθήματά του.

Στα τέλη 1996, αλλάζει πορεία, συμβουλευόμενος το προσωπικό του ωροσκόπιο, με τη βοήθεια του Δασκάλου και φίλου κ. Μουτάφη, εγκαταλείποντας οριστικά τη λογιστική. Περίπου ένα χρόνο αργότερα, συνεργάζεται μέσω του Δασκάλου του, με το περιοδικό Ζώδια και Άστρα και το επόμενο έτος αναλαμβάνει το μηνιαίο άρθρο «Οι Πλανητικές θέσεις του Μήνα και Οι Επιρροές τους». Το 1998 και 1999, παρακολουθεί σεμινάρια μεταφυσικής και διάφορες διαλέξεις για την Αρχαία Ελληνική Ιστορία και τον Χριστιανισμό, από διάφορα κέντρα.

Το ίδιο έτος, αποκομίζει Δίπλωμα Αστρολογίας απ’ τη Διεθνή Παραψυχολογική Εταιρία Ψυχοθεραπευτών & Επαγγελματιών Πνευματιστών «ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ», κατόπιν εξετάσεων.

Τον Αύγουστο του 1999, δίνει συνέντευξη στο περιοδικό MAX προβλέποντας σεισμούς και πλήθος άλλων φυσικών και πολιτικο-οικονιομικών γεγονότων, με μεγάλη χρονική ακρίβεια. Τον Ιανουάριο του 2001, δέχεται πρόταση απ’ την εταιρεία.Newsphone Hellas S.A. να συντάξει κείμενα για την τηλεφωνική υπηρεσία Βιορυθμών και Βιόκυκλων. Μέσα σε λίγες ημέρες ολοκληρώνει τα κείμενα αυτά κατοχυρώνοντάς τα καθώς δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε βιβλιογραφία.

Τον Μάρτιο του 2001, δέχεται μία ακόμα πρόταση απ’ την ίδια εταιρεία, να εκπαιδεύσει το προσωπικό της στο ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ με σκοπό και πάλι την παροχή τηλεφωνικών υπηρεσιών.

Μέσα στο 2003 αποκτά βεβαίωση σπουδών Αστρολογίας απ’ τη Mayo School of Astrology

2005-2009 συνεργάζεται με διάφορες εταιρείες τηλεηχοπληροφόρησης για προβλέψεις στις τηλεφωνικές γραμμές και εκπαίδευση του προσωπικού, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με διάφορες ιστοσελίδες και περιοδικά αστρολογίας.

Ο Κώστας Κονδύλης είναι ιδρυτικό μέλλος του Συλλόγου Αστρολογίας «Πάμε Αστρολογία» και της κίνησης «2012 Έτος Αστρολογίας».

 

Η προσωπική του σφραγίδα έχει μπει σε πολλά σπίτια διασήμων, καθώς τον συμβουλεύονται οι επώνυμοι φίλοι του για να εξισορροπήσουν τις ενέργειες του χώρου που ζούνε και εργάζονται μέσα από την γνώση του Φενγκ Σούι. Ο Κώστας Κονδύλης ουσιαστικά είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να συνδυάζει τις ενέργειες των άστρων με τις ενέργειες της Γης.

Οι προβλέψεις του με την χρήση της αστρολογίας είναι αλάνθαστες. Έχει μεγάλη διορατικότητα, εκτός από στέρεη γνώση. Μπορεί να συνδυάσει την γνώση της ανάλυσης της αστρολογίας με την βαθιά γνώση της Οικοδύναμης, όπως είναι το ελληνικό πανάρχαιο όνομα του Φενγκ Σούι.

Ο Κώστας Κονδύλης είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου πρόβλημα, όσο μεγάλο ή αδιέξοδο και αν είναι. Δεν υπάρχει άλυτο ζήτημα για τον Κώστα Κονδύλη. Οι προβλέψεις του και οι συμβουλές του μπορούν να σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις την ζωή σου σε κάθε τομέα. Ζητήματα προσωπικών σχέσεων, επιχειρηματικές συνεργασίες, ερωτικά θέματα, οικονομικά προβλήματα, θέματα που αφορούν τον γάμο, την επιχείρηση, την οικογένεια, όλα όσα μπορεί να σε απασχολούν ο Κώστας Κονδύλης μπορεί να σου τα κάνει απλά. Προβλήματα που σε πνίγουν γιατί η μία κακή σύμπτωση διαδέχεται την άλλη, ο Κώστας Κονδύλης μπορεί να σου τα λύσει με τις διορατικές και επιστημονικές του συμβουλές. Κανένα πρόβλημα δεν είναι άλυτο αν έχεις έναν σύμβουλο σαν τον Κώστα Κονδύλη δίπλα σου.

 

Κάλεσε στο 9019015075 και αφέσου με εμπιστοσύνη και σιγουριά στον Κώστα Κονδύλη. Είναι η πρώτη σωστή κίνηση της καινούριας σου ζωής.


ix.gr