Τοξότης και ταιριάσματαΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2684 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 19/09/2015 | Διαβάστηκε 1581 φορές

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΚΡΙΟ

****

O Kριός με τον Τοξότη είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός.  Αγαπούν και οι δύο την ειλικρίνεια και την ελευθερία.  Ο Τοξότης θα βοηθήσει τον Κριό να φτιάξει την συνολική του εικόνα και ακόμα και να διαπρέψει σε μεγάλες επιχειρήσεις, ενώ ο Κριός θα αναδείξει την ρομαντική πλευρά του Τοξότη και την δημιουργικότητα του.  Και οι δύο είναι καλοί στην διαχείριση των οικονομικών τους και μάλιστα κάνοντας οικογένεια είναι αυτοί που θα αποταμιεύσουν χρήματα για τις σπουδές των παιδιών τους.  Συνολικά   ο Κριός με τον Τοξότη  ταιριάζουν και πνευματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ

**

Η σχέση των δύο είναι συντηρητική και φιλελεύθερη.  Θα μοιράζονται κάποια κοινά σημεία όμως η σχέση τους θα έχει εντάσεις καθώς ο Τοξότης θέλει να γνωρίζει καινούργιους ανθρώπους και να εξερευνά νέες καταστάσεις όμως αυτό κάνει τον Ταύρο ζηλιάρη.  Δύσκολα μπορεί να προχωρήσει αυτή η σχέση λόγω των εντάσεων ενώ υπάρχει έλξη μεταξύ τους.  Ταιριάζουν περισσότερο σαν φίλοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ

***

Τα πράγματα δεν είναι ποτέ βαρετά όταν αυτοί οι δύο είναι μαζί.  Τους αρέσουν να αστειεύονται και να συζητούν αξιοπερίεργα θέματα.  Ο Δίδυμος είναι περίεργος σε προσωπικά θέματα και ο Τοξότης κουράζεται από τις συζητήσεις του Δίδυμου.  Ο Τοξότης είναι πολύ εκφραστικός και ρομαντικός και προσπαθεί να συμβαδίσει με τις επιθυμίες του Διδύμου.  Μπορούν να κάνουν μια καλή σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

**

Υπάρχει χημεία μεταξύ τους, αγαπούν και οι δύο το χιούμορ και το χρησιμοποιούν για να κρύψουν τις ανασφάλειες τους.   Γίνονται καλύτερα εραστές παρά φίλοι,  ο Καρκίνος θα θελήσει να εμπλακεί σε ένα ειδύλλιο ενώ ο Τοξότης πιθανότητα όχι.  Σε φιλικό επίπεδο ο Καρκίνος μπορεί να γίνει πολύ καλός σύμβουλος για τον Τοξότη.  Αυτοί οι δύο μπορούν να ξεκινήσουν σαν καλοί φίλοι και στο πέρασμα του χρόνου να εξελιχθούν σε ζευγάρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΛΕΩΝ

**

Λέων και Τοξότης μπορούν πολύ εύκολα να διασκεδάζουν μαζί και να γίνουν καλοί φίλοι.  Και οι δύο αναζητούν δραστηριότητες και παρέα με άλλους.  Αρέσκονται στα μεγάλα ταξίδια π.χ. στο Λας Βέγκας ή στην ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο.  Και ενώ τους αρέσει να κάνουν πράγματα μαζί,  ο Τοξότης θα θέλει να κάνει καινούργιες παρέες, ο Λέοντας θα απογοητευτεί  απ’ αυτό γιατί πιστεύει ότι λόγω της χημείας τους θα πρέπει να είναι πάντα μαζί.  Αυτό δεν αρέσει στον Τοξότη γιατί θέλει να περνάει το χρόνο του και με άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ

*

Αυτοί οι δύο έχουν κάποιες ομοιότητες, καθώς στον Παρθένο αρέσουν οι αναλύσεις και στον Τοξότη οι φιλοσοφήσεις και έτσι οι συζητήσεις τους δεν είναι ποτέ βαρετές.  Ο Παρθένος ψάχνει να βρει στοιχεία που θα μπορούσε να προσελκύσει τον  επαναστατικό Τοξότη και να ενισχύσουν μια σχέση αγάπης-μίσους.  Ο Παρθένος θέλει να ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα και ο Τοξότης δεν έχει την υπομονή να περιμένει.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΖΥΓΟ

****

Ζυγός με Τοξότη μπορεί να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι ή καλύτεροι εραστές.  Και οι δύο αγαπούν το χιούμορ και δεν διστάζουν να μιλήσουν για θέματα που θεωρούνται ταμπού.  Πολλές φορές ο Τοξότης μπορεί να πει κάτι και ο Ζυγός να το θεωρήσει προσβολή αλλά γίνεται ακούσια.  Ο Ζυγός  χρειάζεται χρόνο για να αποφασίσει ακόμα και για μικρά πράγματα αλλά ο Τοξότης είναι ανυπόμονος και δεν μπορεί να περιμένει .  γενικότερα ο Ζυγός  με τον  Τοξότη χρειάζεται προσπάθεια για να συνυπάρξουν μαζί και αρέσουν και στους δύο τα ταξίδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

**

Η σχέση τους μπορεί να είναι κάποιες νύχτες αγάπης και έρωτας και τίποτα περισσότερο, δεν μπορεί να κρατήσει μακροχρόνια.  Είναι και οι δυο επιρρεπής σε συγκρούσεις και αυτές στρέφονται γύρω από το πόσο χρόνο σπατάλησε ο ένας στον άλλο.  Όσο περισσότερο διαρκεί η σχέση τόσο περισσότερο ζηλιάρης γίνεται ο Σκορπιός και ο Τοξότης θέλει να περνά χρόνο με φίλους εκτός σχέσης. 

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ

***

Μπορούν να γίνουν πολύ καλοί φίλοι, τους αρέσει να συζητούν με τις ώρες από τα πιο απλά θέματα μέχρι τα πιο σύνθετα.  Μισούν την πλήξη και τους αρέσει να αναζητήσουν κάτι καινούργιο στην πόλη ή να βγουν με φίλους.  Όσο για την αληθινή αγάπη είναι πολύ πιθανό να μην το βρουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ  ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

**

Είναι εξαιρετικά αντίθετοι και οι δύο για να διατηρήσουν μια σταθερή σχέση.  Ο Τοξότης είναι αισιόδοξος και μισεί τους κανόνες.  Ο Αιγόκερως από την άλλη είναι ρεαλιστής και απαισιόδοξος.  Ο Αιγόκερως θέλει να υπάρχουν κανόνες για να υπάρχει μία τάξη.  Επίσης θα διστάσει να δοκιμάσει νέες δραστηριότητες κάτι που θα άρεσε στον Τοξότη. 

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ

***

Λειτουργεί καλύτερα όταν αυτοί γίνουν φίλοι για πρώτη φορά πριν γίνουν εραστές.  Μοιράζονται το ίδιο επίπεδο ενέργειας και είναι και οι δυο τους ανεξάρτητοι.  Μπορούν να ταξιδεύουν εκτός για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να ανησυχούν και πολύ.  Τους αρέσει να μιλούν και να ανταλλάσουν ιδέες.  Τοξότης και Υδροχόος τους αρέσει η ποικιλία και να περνούν χρόνο μαζί έξω.  Έτσι μπορεί να εξελιχθεί με μια σύντομη ή μακροχρόνια σχέση.  Στην σύντομη σχέση δεν θα έχουν καταβληθεί και από τους δύο μεγάλη προσπάθεια.  Ο Τοξότης προκαλεί αμέλεια και ο Υδροχόος παρασύρεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΙΧΘΥΕΣ

*

Και οι δύο αγαπούν το κουτσομπολιό και τα μυστικά περισσότερο από κάθε άλλον.  Ο Τοξότης είναι περιπετειώδης και όχι τόσο ευαίσθητος όπως είναι ο Ιχθύς. Ο Τοξότης είναι μέσα σε όλα ενώ αντιθέτως ο Ιχθύς είναι πιο αποστασιοποιημένος.  Έτσι η σχέση μεταξύ τους είναι δύσκολη.
ix.gr