Λέων και ταιριάσματαΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2693 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 19/09/2015 | Διαβάστηκε 1534 φορές

ΛΕΩΝ ΜΕ ΚΡΙΟ

****

Όταν αυτοί οι δύο είναι μαζί μπορεί να υπάρχει πολύ δράμα και έλξη καθώς και οι δύο είναι ζώδια της φωτιάς.  Σε μια μακροχρόνια σχέση λειτουργούν πολύ καλά παρ΄ότι ο Κριός είναι εγκεφαλικό ζώδιο και στον Λέων δεν αρέσουν οι επικρίσεις.  Πιστοί και αξιόπιστοι και οι δύο μπορούν να δημιουργήσουν μια πολύ καλή σχέση.

ΛΕΩΝ ΜΕ ΤΑΥΡΟ

*

Η δημόσια εικόνα τους είναι πολύ σημαντική και για τους δύο καθώς και η δύο δίνουν σημασία στην εικόνα τους προς τα έξω.  Η σχέση τους μπορεί να είναι πολύ έντονη γιατί και οι δύο θέλουν να είναι γεννημένοι ηγέτες.  Πρόκειται για μια σχέση που βασίζεται στον υλισμό και την επιπολαιότητα και τα επιχειρήματα θα στρέφονται γύρω από το ποιος έχει το προβάδισμα.

ΛΕΩΝ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ

****

Το Εγώ του Λέοντα και το Εγώ του Διδύμου συνηγορούν ότι και οι δύο αγαπούν τον εαυτό τους περισσότερο απ΄ότι αγαπούν ό ένας τον άλλο.  Η σχέση τους μόνο βαρετή δεν είναι αντιθέτως είναι παιχνιδιάρικη και μοιάζει με θεατρική παράσταση.  Το πρόβλημα έγκειται στην ανάγκη του Λέοντα να επιζητήσει την προσοχή του Διδύμου όμως ο Δίδυμος δεν είναι σε θέση να προσφέρει πάντα ότι θέλει ο Λέων.   Η σχέση μεταξύ τους θα είναι πολύ καλή με πολύ χιούμορ.

ΛΕΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

***

Ο Λέων είναι δραματικός  ενώ ο Καρκίνος μπορεί να δώσει την αγάπη που έχει ανάγκη ο Λέων.  Αυτά τα δύο χαρακτηριστική μπορούν να κάνουν ένα πολύ καλό ζευγάρι επιδεικνύοντας τις αδυναμίες και τα πλεονεκτήματά τους χωρίς να γίνονται λάθη όπως σε άλλες συμβατικές σχέσεις του ζωδιακού κύκλου.  Ένας γάμος  μεταξύ τους μπορεί να διαρκέσει αν ο Καρκίνος δεν γκρινιάζει στον Λέοντα και έτσι δεν υπάρχουν κακές ζημιές.

ΛΕΩΝ ΜΕ ΛΕΩΝ

***

Υπάρχει μεταξύ τους πολύ έντονο πάθος.  Αρέσουν και στους δύο τα παιχνίδια και εκφράζουν την αγάπη τους με δραματικό τρόπο.  Τους αρέσει επίσης να εκδηλώνουν την αγάπη και τον ερωτά τους δημόσια, αυτό μπορεί να ενοχλεί κάποιους αλλά δεν τους νοιάζει γιατί αυτοί ζουν το πάθος τους.  Ο ένας προστατεύει τον άλλο με πίστη και μπορεί να γίνουν επιθετικοί απέναντι σε τρίτους όταν βλάψουν το ταίρι τους.  Για να προχωρήσει μακροπρόθεσμα αυτή η σχέση πρέπει και οι δύο να αισθάνονται ισότιμοι.

ΛΕΩΝ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ

**

Ο Λέων αρέσκεται στο να αντιμετωπίζεται σαν ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο και ο Παρθένος αρέσκεται στο να αισθάνεται έτσι ο Λέοντας.  Έτσι στον Παρθένο του αρέσει να ψωνίζει δώρα στον Λέοντα.  Κρίμα που και οι δύο είναι εγωιστές και τους εμποδίζει να κάνουν μια καλή σχέση.  Αυτό είναι ένα ακόμα ζευγάρι του ζωδιακού κύκλου που όταν όλα είναι καλά αυτοί είναι ευτυχισμένοι ενώ όταν τα πράγματα δυσκολεύουν μπορεί και να χωρίσουν.  Θα έχουν όμως επιτυχία σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ  ΜΕ ΖΥΓΟ

****

Είναι και οι δύο κοινωνικοί και αγαπούν το δράμα και είναι ενθουσιώδεις.  Έχουν έντονη σωματική έλξη μεταξύ τους, πολλές φορές το στυλ του Λέωντα φαίνεται επιθετικό στα μάτια του Ζυγού και ο Ζυγός αναρωτιέται αν μπορεί να διαρκέσει αυτή η σχέση και αν επιζητούν τα ίδια πράγματα από μια σχέση.  Μπορούν να καταφέρουν να είναι μαζί καθώς ο Λέων θα είναι αλαζονικός και πιεστικός προς τον Ζυγό και ο Ζυγός να εμφανίσει μια επαναστατική πλευρά που μπορεί να καταστρέψει ότι είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή χτιστεί στην  σχέση.

ΛΕΩΝ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

*

Αυτοί οι δύο μπορούν να δημιουργήσουν ένα καλοκαιρινό ειδύλλιο.  Θα χρειαστεί μεγάλος συμβιβασμός για να κάνουν μια μακροχρόνια σχέση.  Ταιριάζουν πολύ σωματικά αλλά καθώς αποτελούν έντονες προσωπικότητες.  Ο Λέων θα προκαλέσει μεγάλο ζήλο στον Σκορπιό καθώς θα θέλει να τραβήξει την προσοχή του.  Το ζευγάρι χρειάζεται τεράστια αφοσίωση και προσοχή για να επιβιώσει.  Αν καταλήξουν σε γάμο το σίγουρο είναι ότι θα αποτύχει καθώς η έλλειψη προσοχής και από τους δύο θα είναι έντονη.

ΛΕΩΝ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ

***

Λέων και Τοξότης μπορούν πολύ εύκολα να διασκεδάζουν μαζί και να γίνουν καλοί φίλοι.  Και οι δύο αναζητούν δραστηριότητες και παρέα με άλλους.  Αρέσκονται στα μεγάλα ταξίδια π.χ. στο Λας Βέγκας ή στην ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο.  Και ενώ τους αρέσει να κάνουν πράγματα μαζί,  ο Τοξότης θα θέλει να κάνει καινούργιες παρέες, ο Λέωντας θα απογοητεί  απ’ αυτό γιατί πιστεύει ότι λόγω της χημείας τους θα πρέπει να είναι πάντα μαζί.  Αυτό δεν αρέσει στον Τοξότη γιατί θέλει να περνάει το χρόνο του και με άλλους ανθρώπους.

ΛΕΩΝ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

**

Ο Λέων με τον Αιγόκερω μπορεί μερικές φορές να βρεθούν μαζί αλλά όχι από αγάπη.  Ο Αιγόκερως είναι πολύ ανεξάρτητος και ψυχρός για τον Λέωντα που θέλει ένα άνθρωπο δίπλα του να εκφράζει τα συναισθήματα του.  Δεν θα διστάσουν να κάνουν ένα γάμο μαζί μόνο και μόνο από συμφέρον και φήμη.  Αυτές οι σχέσεις δύσκολα επιτυγχάνουν ακόμα και αν υπάρχει πάθος.

ΛΕΩΝ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ

**

Είναι δύο αντίθετα ζώδια που δεν εναρμονίζονται μαζί στις μακροχρόνιες σχέσεις.  Η δέσμευση για τον Υδροχόο είναι η Αχίλλειος πτέρνα του ενώ κανένας από τους δύο δεν θέλει να κάνει βιαστικές κινήσεις.  Βραχυπρόθεσμα είναι ρομαντικοί και οι δύο αλλά σε βάθος χρόνου δεν μπορούν να συνυπάρξουν.  Ο Λέωντας χρειάζεται δίπλα του έναν έταιρο ενώ ο Υδροχόος θέλει να κάνει παρέα και με άλλους, έτσι δεν μπορούν να συμφωνήσουν ούτε και σ΄αυτό.  Η μεταξύ τους σχέση μπορεί να γίνει πολύ ανταγωνιστική.

ΛΕΩΝ ΜΕ ΙΧΘΥΕΣ

*

Θα λέγαμε ότι δεν ταιριάζουν μεταξύ τους.  Έχουν κάποιες περίεργες στιγμές ρομαντισμού και ένα μικρό κομμάτι χημείας αλλά είναι πολύ διαφορετικοί λόγω ιδιοσυγκρασίας.  Χρειάζεται μεγάλη κατανόηση και αντοχή από την πλευρά του Λέωντα για να κρατήσει αυτή η σχέση.
ix.gr